ATA Gears Oy modernisoi toimintaansa IFS Cloud pilvi-ERPin avulla

Tamperelainen kartiohammaspyöriin ja muihin haastaviin voimansiirron komponentteihin erikoistunut ATA Gears Oy on valinnut uudeksi toiminnanohjausjärjestelmäkseen Aveso Oy:n toimittaman pilvipohjaisen IFS Cloud -kokonaisratkaisun. ATA Gearsin IFS Cloud -käyttöönoton tavoitteena on mm. parantaa ja lisätä liiketoimintatiedon ja prosessien läpinäkyvyyttä.

”IFS Cloud on Ata Gearsille investointi pitkälle tulevaisuuteen. Kyseessä on moderni valmistavan teollisuuden ERP-järjestelmä, jonka standardiominaisuudet tarjoavat ratkaisun moniin tarpeisiimme. Vielä jäljelle jäävät erityistarpeemmekin pystytään kattamaan sujuvasti konfiguroinneilla ERP:n versiopäivityksiä vaikeuttamatta. IFS Cloud mahdollistaa aiempaa paremman läpinäkyvyyden ja sen kautta paremman päätöksenteon. Lisäksi pystymme sujuvoittamaan ERP:n käyttöämme ja samalla vähentämään esimerkiksi muistinvaraisten asioiden sekä inhimillisten näppäilyvirheiden määrää. Merkittävä valintaamme ohjannut tekijä on ollut myös IFS:n mittava panostus tuotekehitykseen, jonka vuoksi pysymme kehityksen kärjessä myös tulevaisuudessa. Odotamme esimerkiksi mielenkiinnolla, millaisia käytännön sovelluksia IFS tulee lähivuosina mahdollistamaan tekoälyn tiimoilta.”

– Ville Reuna, Director SCM & IT, ATA Gears Oy

ATA Gears Oy:n liiketoiminnan kehityshankkeen partnerina toimii Aveso Oy.

”Aveson palvelut ja IFS Cloud -järjestelmä yhdessä tarjosivat meille parhaan paketin ERP-järjestelmän uusintaan. Valitsimme paikallisen ja helposti lähestyttävän toimittajan, jonka toimialaosaamisesta vakuutuimme valintavaiheessa. Lisäksi lukuisilta referensseiltä saatu hyvä palaute vahvisti kuvaa Avesosta luotettavana IFS Cloud -järjestelmätoimittajana.”

– Ville Reuna, Director SCM & IT, ATA Gears Oy

”Olemme innoissamme alkaneesta yhteistyöstä ja ATA Gears tulee olemaan Avesolle tärkeä kumppani. Aveson palvelut ja IFS Cloud -järjestelmän kyvykkyydet vastaavat hyvin ATA Gearsin liiketoimintavaatimuksiin. Löysimme nopeasti yhteisen kielen ja yhteistyö on ollut alusta asti toimivaa. IFS Cloud -järjestelmä on yrityksen toiminnanohjauksen kivijalka, jolla ATA Gears vie kilpailukykynsä seuraavalle tasolle.”

– Vesa Ohlsson, Sales Director, Aveso Oy

Tietoa ATA Gears Oy:sta:

Ata Gears Oy on vuonna 1937 perustettu tamperelainen konepajayhtiö. Yritys valmistaa yksittäis- ja piensarjatuotantona kaarevahampaisia kartiohammaspyöriä ja muita vaativia voimansiirron komponentteja haastaviin käyttökohteisiin. Tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti esimerkiksi meri- ja kaivosteollisuudessa sekä erikoisajoneuvoissa. Tärkeimpänä vientimaana on viime vuosina ollut Japani. Ata Gears työllistää noin 140 henkilöä kolmessa toimipisteessään Tampereen seudulla.

Tietoa Aveso Oy:stä:

Aveso Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen kasvuyritys. Aveson kumppaneita ovat IFS, Microsoft, Qlik ja Boomi. Aveso tarjoaa asiakkailleen IFS ERP -palveluita koko järjestelmän elinkaaren ajan. Lisäksi Aveso tarjoaa laajasti tiedonhallintaratkaisuja ja -palveluita (BI, MDM, datan laatu, datamigraatiot, tietovarasto). Avesolla työskentelee tällä 30 henkilöä Turussa, Tampereella ja Helsingissä.