Aveso aloittaa Boomi-kumppaniyrityksenä toimittaakseen yhä laajemmin saumattomia pilvipohjaisia integraatioratkaisuja

Aveso ja Boomi ovat allekirjoittaneet virallisen partnerisopimuksen. Boomi-kumppanuus mahdollistaa Avesolle joustavamman ja skaalautuvamman lähestymistavan pilvipohjaisiin integraatioratkaisuihin. Boomi on johtava palveluna toimitettava pilvipohjainen integraatioalusta (iPaaS), joka voidaan integroida IFS-sovelluksiin. Sekä Aveso että Boomi ovat IFS-partneriyrityksiä, mikä lisää tämän kumppanuuden arvoa.

Boomi tarjoaa asiakkailleen keskitetyn hallintajärjestelmän digitaalisella kytkentäkeskuksella, joka mahdollistaa helpon hallinnan ja saumattomat siirtymät IFS:n ja kolmannen osapuolen sovellusten välillä tehokkaan hallinnan takaamiseksi IFS:n ERP-, EAM- ja FSM-sovelluksissa. Boomin ”low-code” ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä sisältää yli 200 valmiiksi rakennettua liitintä, jotka voidaan helposti määrittää ”raahaa ja pudota” -menetelmällä. Tämä mahdollistaa IFS-ratkaisujen integroinnin paikallisiin ja monipilviympäristöihin vaivattomasti.

Boomin ja Aveson kumppanuus mahdollistaa Aveson IFS-asiakkaille merkittävän kehitysajan lyhentymisen integraatioiden rakentamisessa. Boomi toimii digitaalisena kytkentäkeskuksena, joka yhdistää liiketoimintaprosessien asiantuntemuksen nopeaan pilvipohjaiseen alustaan. Se mahdollistaa asiakkaiden toimitusketjun nopeutumisen, palveluvasteaikojen parantumisen ja globaalin kilpailukyvyn saavuttamisen.

“Yhteistyö Boomin kanssa mahdollistaa laajemman tarjoaman asiakkaille sujuvampia ja tehokkaampia integraatioratkaisuja. Tämä lyhentää markkinoille pääsyyn kuluvaa aikaa ja lisää tuottavuutta. Uskomme, että tämä yhteistyö mahdollistaa integraatioratkaisujen toimittamisen asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Odotamme innolla yhteistyötä Boomin ja asiakkaidemme kanssa auttaaksemme heitä hyödyntämään Boomi-alustan täyden potentiaalin ja saavuttamaan digitaaliset tavoitteensa.” – Vesa Ohlsson, myyntijohtaja, Aveso Oy.

Tutustu lisää Boomiin: https://boomi.com/