Aveso Junttan Oy:n IFS ERP -kehityspartnerina

Hydraulisia paalutuslaitteita globaaleille markkinoille toimittava Junttan Oy aloitti syksyllä 2020 tuotannon kehitysprojektin, jonka tavoitteena oli tehostaa jo käytössä olleen IFS ERP -järjestelmän käyttöä ja lisäksi parantaa analytiikkamahdollisuuksia yritystietovaraston avulla.  

”Avesolla on vankka kokemus valmistavasta teollisuudesta ja heidän avullaan olemme saaneet IFS-järjestelmän hyötyjä konkreettisesti käyttöön nopealla aikataululla. Toiminta on tehostunut niin hankinnassa, valmistuksessa kuin sisälogistiikassakin. Olemme edenneet viikoittaisten työpakettien kautta ja ketterä työtapa on osoittautunut tehokkaaksi. IFS-kehityspalveluiden lisäksi Avesolla oli tarjota valmis tietovarastoratkaisu IFS-järjestelmän päälle, jonka avulla olemme saaneet liiketoimintatiedon analytiikan uudelle tasolle. Voin lämpimästi suositella Aveson palveluita kaikille IFS-järjestelmää käyttäville tai implementoiville organisaatioille. Näemme yhteistyön Aveson kanssa strategisena IT-partneruutena.”

Jesse Lepistö, IT Architect, ERP & Data.

Junttan Oy suunnittelee ja valmistaa hydraulisia paalutuslaitteita. Junttanin tuotevalikoima koostuu maailman johtavista lyöntipaalutuskoneista, monikäyttö- ja porauskoneista, stabilointikoneista sekä hydraulijärkäleistä, kairoista ja voimayksiköistä. Tuotteet valmistetaan yrityksen päätoimipisteessä Kuopiossa. Junttanilla on toimipisteitä Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Hollannissa, Australiassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Junttan Oy:n liikevaihto vuonna 2020 oli 44M€ ja sen palveluksessa on 231 työntekijää (4/2021).