Aveso Oy – katsaus vuoteen 2021 ja näkymät vuodelle 2022

Vahva kasvu jatkuu – Aveso palkkaa kymmenen uutta konsulttia vuonna 2022

Avesolla kuluva vuosi 2021 on ollut vauhdikasta kasvun aikaa. Edellisten vuosien panostukset ovat kantaneet hedelmää ja olemme onnistuneet kasvamaan kaikilla Aveson liiketoiminta-alueilla. Aveson liikevaihto kasvaa tänä vuonna n. 35% ja vähintään sama kasvuvauhti on tavoitteena vuosina 2022-2023. 

Erityisesti IFS ERP -palveluissa kasvu on ollut todella vahvaa ja Aveso onkin parhaillaan toteuttamassa useita käyttöönottoprojekteja. Pyrimme olemaan asiakkaillemme perinteisen toimittajaroolin sijaan aito kehityskumppani ja loistavina esimerkkeinä tästä ovat yhteistyömme Junttan Oy:n (ks. asiakastarina) ja Cimcorp Oy:n kanssa. Cimcorpin IFS Cloud käyttöönotto oli muutenkin erityinen kohokohta kuluneelle vuodelle, kun Cimcorp otti ensimmäisenä koko maailmassa käyttöön uuden IFS Cloud -pääversion (ks. Linkedin postaus aiheesta). Onnittelut vielä kerran koko Cimcorpin ERP-tiimille! 

Myös Aveson datapuolella on ollut vauhdikas vuosi. Keväällä julkaisimme Aveso Data Studio tuotteen, joka yhdistää Aveso Data Quality Tool ja Aveso Data Hub tuotteiden toiminnallisuudet yhteen Azure-natiiviin pilvipalvelusoftaan. Nyt olemme saaneet tiedonkeruun, MDM:n ja datan laadunhallintatoiminnot kaikki saman tuotteen alle! Aveso Data Studio oli iso T&K-ponnistus ja uusia käyttöönottojakin tuli toteutukseen jo muutamia. Aveson datatuotteilla on merkittäviä asiakkuuksia energia- ja telesektorilla, ilmailualalla sekä valmistavassa teollisuudessa. Meillä on loistava tuote ja seuraava askel onkin kehittää myyntiä ja markkinointia muillakin kuin Suomen markkinoilla. 

Tietovarastointi- ja BI-ratkaisut ovat olleet Aveson tarjoomassa perustamisesta saakka. Toimimmekin useiden asiakkaidemme kumppanina tietovarastoinnin kehityksessä liiketoimintatiedon analytiikan parantamiseksi (ks. esim. Case If: Aveso tietovarastoinnin kehityskumppaniksi). Aveso on myös toimittanut valmiita tietovarastoratkaisuja IFS-järjestelmän päälle (ks. Junttan asiakastarina). Alkuvuodesta on tulossa uusia tuotejulkistuksia IFS DW -puolelle! 

Suurin osa avesolaisista työskentelee Turusta käsin, mutta osa on sijoittunut pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle. Aveson liiketoiminnan kasvun myötä olemme ahkerasti tuoneet myös uutta osaamista taloon. Vahvistuksia on tullut sekä Aveson IFS-tiimiin että tiedonhallinnan puolelle ja henkilöstön koko on kasvanut jo 20:een. Loppuvuodesta avasimme toimiston Tampereelle, jossa työntekijöiden määrä on ollut kasvussa. Toimisto avattiin Tampereen keskustan kupeeseen Ratinaan (ks. Aveson Tampereen toimisto), joten sijainti on hyvä myös julkisilla liikuttaessa. Ensi vuoden tavoitteena on palkata kymmenen uutta työntekijää Turkuun, Tampereelle ja Helsinkiin eli rekry käy kuumana! Tsekkaa avoimet paikat

Aveson pikkujoulumatkat Eurooppaan ovat saaneet koronan myötä vähän takapakkia, mutta olemme yrittäneet pitää hauskaa ohjeistuksien puitteissa. Kesäpäivät vietettiin Kemiön saaristossa Villa Bergholmissa hienossa kesäsäässä ja pikkujouluviikonloppuna olimme Eerikkilän urheiluopistolla, jossa pääsimme nauttimaan hyvästä ruuasta ja monipuolisista aktiviteeteista. 

Tiivistettynä Aveson vuosi 2021 on ollut erinomainen! Tästä saamme kiittää asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja työntekijöitämme. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoteen ja haluammekin toivottaa Aveson puolesta onnellista joulunaikaa ja hyvää tulevaa uutta vuotta!