Aveso Oy toimittaa Junttan Oy:lle IFS Cloud -järjestelmän

Hydraulisia paalutuslaitteita kansainvälisille markkinoille toimittavan Junttan Oy:n ja Aveso Oy:n kumppanuus saa jatkoa, kun Junttan päivittää ERP-järjestelmänsä tuoreimpaan IFS Cloud -versioon. Aveso toimii päivitysprojektissa IFS Cloud -järjestelmätoimittajana. Projekti on suunniteltu toteutettavaksi vuonna 2023. Aveson ja Junttanin sopimus pitää sisällään myös IFS Cloud tuki- ja kehityspalveluita.

”Päivittäminen IFS Cloud -järjestelmään tukee yrityksemme digitalisaatiostrategiaa ja kasvua. IFS Cloudin modernit toiminnallisuudet ja ominaisuudet virtaviivaistavat tuotannon prosesseja sekä mahdollistavat järjestelmän paremman käytettävyyden ja liitettävyyden. Meillä on vuosien kokemus Aveson kanssa työskentelystä. Olemme olleet tyytyväisiä Aveson konsulttien kokemukseen ja asiantuntijuuteen IFS-järjestelmistä, joten valitsimme Aveson toimittamaan IFS Cloud -järjestelmän.” 

– Roni Ryyppö, Chief Technology Officer, Junttan Oy.

“Junttan on ollut Avesolle tärkeä kumppani ja olemme erittäin tyytyväisiä, kun pääsemme jatkamaan yhteistyötä IFS Cloud -päivitysprojektin parissa.”

– Vesa Ohlsson, Myyntijohtaja, Aveso Oy.

Tietoa Junttanista:

Junttan Oy suunnittelee ja valmistaa alansa teknologista kärkeä edustavia hydraulisia paalutuslaitteita ja tarjoaa niihin liittyviä asiantuntija- ja elinkaaripalveluja. Tuotteet valmistetaan yrityksen päätoimipisteessä Kuopiossa. Junttanilla on toimipisteitä Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Hollannissa, Australiassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Junttan Oy:n liikevaihto vuonna 2021 oli 55.5M€ ja sen palveluksessa on 243 työntekijää (12/2022). Lue lisää Junttan Oy:stä.

Junttan Oy

Tietoa Avesosta:

Aveso Oy on suomalainen tiedonhallintaratkaisuihin ja IFS-järjestelmiin erikoistunut yritys. Aveso on IFS Channel Partner -yritys, joka toimii IFS-järjestelmätoimittajana ja tarjoaa järjestelmän kehitys-, tuki- ja ylläpitopalveluja.