Aveson IFS ERP -konsultoinnin tiimi vahvistuu

Aveson IFS ERP -tiimi vahvistui uudella osaajalla, kun uusi IFS-konsultti Pauli liittyi tiimiin. Haastattelimme Paulia ja tiedustelimme hänen kuulumisiaan. Työajallaan Pauli on raudanluja ERP-konsultti, mutta mitä Pauli tekee vapaa-ajallaan ja mistä hän tulee?

Urheilu on lähellä sydäntä, erityisesti joukkueurheilu. Kuitenkin suurin osa ajasta menee nykyisellään lasten harrastusten parissa, Pauli kertoo.

Tampereelta kotoisin olevalla Paulilla on pitkä ja kattava kokemus ERP-järjestelmistä etenkin talouspuolelta. Hän on kerryttänyt osaamista hyvinkin vaihtelevissa ympäristöissä:

Avesolle tulin suuremmasta ilmailualan yrityksestä, jossa toimin ERP-, PDM- ja tiedonhallintajärjestelmien pääkäyttäjänä sekä IT-kehitysprojekteissa projektipäällikkönä. Tätä ennen olin pidempään toisella ERP-toimittajalla talousratkaisujen sovellusarkkitehtinä ja projektipäällikkönä. Alkujani olen tehnyt myös taloudenhallinnan töitä aina kirjanpidoista tilinpäätöksiin, Pauli kertoo.

Keväällä Avesolle saapunut mittavan ERP-järjestelmien kokemuksen kerryttänyt Pauli kertoo, että Aveson avoimesta työpaikasta hän kuuli tutun kautta:

Työpaikasta ja Avesosta kuulin tutun kautta. Keskustelut Samin ja Ilkan kanssa vahvistivat käsitystä siitä, että Aveso on minulle oikea paikka.

Paulin työt Avesolla pitävät sisällään IFS-toiminnanohjausjärjestelmän talouspuolen toimintojen konsultointitehtäviä. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä asiakasrajapinnassa sekä Aveson muun väen kanssa. Hän kertoo, että on ollut paljon uutta opeteltavaa, mutta työt ovat lähteneet hyvin liikkeelle:

Avesolle oli helppo tulla ja jo nyt tuntuu, että olisin ollut täällä pidempään. Uutta opeteltavaa kuitenkin riittää, ja mielenkiinnolla odotan, että pääsen asiakkaiden kanssa tekemään yhteistyötä.

Aveson työyhteisöön kuuluu tällä hetkellä 16 työntekijää, ja työilmapiiriä voi kuvailla viihtyisäksi. Paulin mielestä on tärkeää, että pystyy keskustelemaan välillä muustakin kuin työasioista. Itse työn tulee myöskin olla sopivalla tavalla haastavaa:

Viihtyisälle työpaikalle tärkeää ovat riittävän monipuoliset ja haastavat tehtävät, sekä mahdollisuus oppia lisää. Tärkeää on myös, että pääsee sopivissa määrin vaikuttamaan ja johtamaan omaa työtänsä. Kaikki nämä vaikuttaisi toteutuvan hyvin Avesolla, iloitsee Pauli.