Case Hartela – IFS ylläpito- ja tukipalvelut 

Aveson ja Hartelan yhteistyö alkoi vuonna 2020, kun Hartela aloitti IFS-järjestelmän käyttöönottoprojektin Hartelan talousfunktiossa. Järjestelmä otettiin käyttöön tammikuussa 2021 ja Aveso on alusta pitäen vastannut järjestelmän pääkäyttäjä- ja tukipalvelusta sekä Aveson hallinnoimasta Azure Cloud for IFS -alustaratkaisusta. Tukipalvelu on pitänyt sisällään myös liiketoiminnan kehitysprojekteja, viimeisimpänä esimerkkinä Hartelan Pirkanmaan liiketoimintojen yhtiöittäminen, missä Avesolla oli merkittävä rooli IFS-järjestelmän käyttöönotossa ja eriyttämiseen liittyvissä migraatioissa.

Halusimme löytää paikallisen IFS-kumppanin ja Aveso tuntui alusta pitäen sekä asiantuntijuudeltaan että yrityskulttuuriltaan hyvältä valinnalta. Aveson konsulteilla on vankka asiantuntemus IFS-järjestelmästä ja olemme olleet tyytyväisiä sekä palveluiden laatuun että resurssien saatavuuteen IFS-järjestelmää kehitettäessä. Aveson tarjoamat IFS:n ylläpitopalvelut ovat vapauttaneet asiantuntijaresursseja meidän ydinliiketoimintamme tarpeisiin.

– Hartelan kehitys- ja tietohallintojohtaja Sanna Hiukkamäki

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Hartela on rakentanut koteja, toimitiloja ja alueita jo vuodesta 1942. Hartelan toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa. 

Aveso Oy on suomalainen tiedonhallintaratkaisuihin erikoistunut IFS- ja Microsoft-partneriyritys. Aveso on perustettu vuonna 2014 ja sen palveluksessa on tällä hetkellä 21 työntekijää Turussa, Tampereella ja Helsingissä.