IFS arvioitiin parhaaksi toimittajaksi ja asiakkaiden valinnaksi vuoden 2020 Gartner Peer Insights Cloud ERP -raportissa

Julkaistu ensimmäisen kerran blog.ifs.com. Kirjoittaja IFS.

Ensinnäkin muistutus: IFS on asiakaskeskittynyt maailmanlaajuisesti tunnettu yrityssovellusohjelmistojen toimittaja.

Hyvämaineinen ja tunnettu kolmannen osapuolen organisaatio Gartner korostaa raportissaan IFS:n korkeimmin arvioiduksi toimittajaksi ja asiakkaiden valinnaksi vuoden 2020 Gartner Peer Insights ”Voice of the Customer” Cloud ERP -raportissa. IFS tunnustettiin Cloud ERP -raportissa myös ainoaksi asiakkaan valinnaksi suuren yritys -luokan kategoriassa. Viittaamme tietysti Gartnerin vertaisraporttiin, joka perustuu Cloud ERP -asiakkaiden ääneen.

IFS uskoo lujasti asiakkaiden kuuntelemiseen ja on hyödyntänyt ”asiakkaan äänen” voimaa jo useiden vuosien ajan ja jatkaa tämän ominaisuuden kehittämistä hiljattain hankitun Customervillen avulla, joka on palkittu palautealusta, jolla parannetaan saadun palautteen käyttöä ja kuuntelemista koko asiakasmatkalta. IFS:n tehtävä on tuottaa arvoa, ja asiakkaille arvo on yhtä paljon asiakkaiden, ihmisten ja omaisuuden järjestämistä kuin uskollisuuden luomista asiakaskuntaansa.

Aiemmin tänä vuonna IFS lanseerasi Moment of Service ™ -palvelun osana uutta brändin ulkoasua. Tämä oli selkeä viesti ja signaali markkinoille siitä, että IFS:n asiakaslähtöisyys ei jää pelkästään puheeksi. IFS tulee kuuntelemaan, työskentelemään asiakkaiden kanssa ja tukemaan heitä, jotta he voivat luoda arvoa investoinneistaan ja erottua voimakkaasti kilpailijoistaan.

Tässä vielä IFS:n saavutukset Gartnerilta:

  • Gartnerin Peer Insights -raportissa IFS nimettiin asiakkaan valinnaksi eniten arvosteluja antaneiden ja korkeimmin arvostettujen IT -päätöksentekijöiden toimesta.
  • IFS on parhaiten arvioitu toimittaja Gartnerin Peer Insights Gartnerin ’Voice of the Customer’ Cloud ERP -raportissa.
  • IFS on ainoa toimittaja, joka on merkitty asiakkaan valinnaksi suurten yritysten -luokan kategoriassa vuoden vuoden 2020 Gartner Peer Insights Cloud ERP -raportissa.
  • IFS tunnustetaan ainoaksi asiakkaiden valinnaksi suurten ja keskisuurten yritysten kategorian toimittajista vuoden 2020 Gartner Peer Insights Cloud ERP -raportissa.

Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä.

Tutustu lisää Aveson IFS ERP -palveluihin.

Tutustu lisää IFS:n.