IFS B2B Portals

IFS:n järjestelmä tarjoaa käyttäjilleen B2B portaalin, joka mahdollistaa helpon suoran yhteyden dataan toimittajan ja asiakkaan välillä turvallisesti. IFS:n B2B portaali on tehokas työkalu esimerkiksi vastauksien ja tilauksien reaaliaikaiseen tallentamiseen suoraan järjestelmään, jolloin järjestelmän ulkopuolisen kommunikaation tarve sähköpostilla ja puhelimella vähenee toimittajan ja asiakkaan välillä.

B2B portaali mahdollistaa asiakkaalle pääsyn hallinoimaan ja tarkastelemaan mm. tuotevalikoimia, tilauksia, tarjouksia, laskuja ja raportteja. Myös toimittajille on oma portaali, jossa voi tarkastella IFS käyttäjän lähettämiä ostotilauksia, seurata avoimia tilauksia ja hoitaa tarjouspyyntökäsittelyt modernisti ilman puhelinta ja sähköpostia. IFS:n B2B portaali on hyvä työkalu esimerkiksi tilauksen statuksen seurantaan. Portaalista on helppo seurata statuksia oma-aloitteisesti, jolloin tilannetietoja ei tarvitse erikseen kysellä jälkikäteen vaan ne näkyvät suoraan järjestelmässä.

Teimme videon IFS B2B portaalista, jossa tutustutaan mm. tilauksen tekemiseen, tilauksen muutospyyntöön ja tuotelistan viemiseen Exceliin. Katso video alapuolelta.

Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä.

Tutustu lisää Aveson IFS ERP -palveluihin.

Tutustu lisää IFS:n.