IFS Cloud Launch keskiviikkona 10.3.2021!

IFS on ilmoittanut, että sen historian suurin ja kaunein tuotejulkaisu tehdään kuluvana keskiviikkona. Mitä tiedämme julkaisusta etukäteen ja mitä voimme odottaa julkaisusta? Oma mielenkiintoni kohdistuu seuraaviin seikkoihin:

  1. Evergreen Software – IFS on luvannut vakiintuvaa päivitysrytmiä (puolivuosittain) sekä nopeampia, helpompia ja kustannustehokkaampia päivityksiä. IFS on jo pidempään ollut menossa tähän suuntaan ja mielenkiinnolla odotankin, että mitä uutta IFS Cloud tuo tullessaan.
  2. All products into one – erityisesti huoltoliiketoiminnan puolella on kiintoisaa nähdä mitä IFS kertoo Field Service Management tuotteen integroinnista IFS Cloud’iin. Oli aikataulu mikä tahansa, tämä suuntaus on hyvä uutinen kaikille IFS:n huolto- ja kunnossapitoratkaisua käyttäville asiakkaille.
  3. Choose your partner or do it yourself – tuotteen jakeluun ja asiakaskohtaisen ratkaisun hallintaan on odotettavissa muutoksia. Voiko asiakas jatkossa vapaasti valita kumppaninsa tai hallita omaa ratkaisuaan jopa kokonaan itse?
  4. Mitä tapahtuu on-premise vaihtoehdolle? Voiko IFS Cloud’ia käyttää jatkossakin omassa tai valitun palveluntarjoajan konesalissa, mihin asiakas on saattanut keskittää kaikki infrapalvelunsa? Voiko jatkossakin vaihtaa on-premise ympäristöstä pilveen ja päinvastoin?

Kääntäkääs IFS-kanavalle: https://info.ifs.com/cloud-launch-event.html.

Terveisin, Sami.