IFS Cloud mobiilikäyttö – esimerkkinä digitaaliset kunnossapidon palvelut

IFS Aurena on selainpohjainen web-käyttöliittymä, joka tarjoaa loppukäyttäjille intuitiivisen ja responsiivisen käyttökokemuksen. IFS Aurena mahdollistaa työnteon ja järjestelmän käytön kaikilta ruuduilta – myös mobiilissa, jolloin ERP-järjestelmä kulkee mukanasi aina myös taskussa. Asiakaslähtöinen suunnittelu ja sitä myötä erinomainen käyttäjäkokemus lisäävät työntekijöiden sitoutumista ja tuottavuutta, kun työt pystytään suorittamaan ja kirjaamaan ketterästi järjestelmään missä ja milloin vain. 

Videon esimerkiksi valittiin tuulivoimalan kenttähuollon käyttötapaus, jossa huoltoteknikko käy vaihtamassa varaosan vahingoittuneen osan tilalle. Videossa havainnollistetaan, miten IFS Aurena web-käyttöliittymän avulla huoltoteknikko voi suorittaa työn alusta loppuun puhelimesta. IFS Cloud mobiilikäytön avulla huoltoteknikko pystyy tekemään muun muassa seuraavat toimenpiteet: 

  • Työtehtävän kuittaus 
  • Etenemisen raportointi 
  • Tehokas tiedonkeruumahdollisuus (optinen tekstin luku, viivakoodit) 
  • Työajan raportointi 
  • Työn dokumentointi (myös kuvat)
IFS Cloud mobiilissa (Aurena)

Mobiilikäytön voidaan todeta olevan erittäin hyvä toiminnan tehostamiseen ja luomaan jopa kustannussäästöjä. Esimerkiksi viivakoodien lukeminen puhelimella mahdollistaa kalliiden ja ylläpitoa vaativien ”hand-held” -viivakoodilaitteiden korvaamisen omilla työpuhelimilla. Mobiilikäytön avulla ERP-järjestelmästä löytyvää tietoa pystyy hyödyntämään läpinäkyvästi koko organisaatiossa. Järjestelmästä nähdään esimerkiksi reaaliajassa, missä vaiheessa kenttätyöt ovat ja kuka on matkalla minne. IFS Aurenan modernit teknologiat myös nopeuttavat työn jouhevuutta, kun työntekijä saa käyttöönsä puhelimen kameran, jota voi käyttää viivakoodien lukemisen lisäksi esim. optiseen tekstin lukemiseen (OCR) ja kuvien ottamiseen työn dokumentointia varten järjestelmään.