Mitä IFS Cloud tarjoaa valmistavan teollisuuden yrityksille? 

IFS Cloud on luokkansa johtava ERP-järjestelmä, jossa yhdistyy vahvat valmistavaa teollisuutta tukevat toiminnot ja sovellukset yhdessä järjestelmässä. IFS Cloud mahdollistaa omalle liiketoiminnalle tarpeellisten ominaisuuksien ja toimintojen sisällyttämisen tuotteeseen, kuten talous, henkilöstöpääoman hallinta, asiakassuhteiden hallinta, toimitusketjun hallinta ja paljon muuta. IFS Cloud on erityisesti valmistavan teollisuuden ERP-järjestelmä, missä on laajat valmistuksen, logistiikan, projektinhallinnan ja jälkimarkkinoinnin toiminnallisuudet.

IFS Cloud valmistavalle teollisuudelle

IFS Cloud mahdollistaa valmistavan teollisuuden yrityksien integroida ja upottaa älykkäät ratkaisut suoraan tuotantoprosesseihin pilvipohjaisesti. Se tarjoaa optimaaliset aikataulutus-, suunnittelukoordinointi- ja toteutusprosessit kattaen valmistussyklin kaikki osa-alueet – suunnittelusta toimitukseen. IFS Cloud tukee valmistusprosessin kaikkia vaiheita kaikille työntekijöille, mikä helpottaa monentyyppisen valmistuksen suunnittelua, toteuttamista, ohjaamista ja analysointia. IFS ERP-järjestelmä tukee vahvasti erillis-, prosessi- ja mixed-mode -valmistusta eli esimerkiksi yhdistelmänä make-to-order, engineer-to-order ja varastoon valmistus. 

Mukana kehityksessä

Modernissa liiketoiminnassa organisaatioiden tulee olla ketterä eli mukautua nopeisiin muutoksiin ja olla mukana kehityksessä. IFS Cloud:in viimeisin päivitys R21R2 julkaistiin syksyllä 2021. R21R2 päivityksessä valmistavalle teollisuudelle korostettiin IFS Cloudin: 1. Parempaa ketteryyttä saman päivän suunnittelussa, mikä mahdollistaa suuremman tuotannon tehokkuuden ja nopeamman toimituskierroksen. 2. Laajempi Shop Floor -raportointi tehtaalla syvemmän liiketoimintatiedon ja yhdistettyjen koneiden reaaliaikaisen tiedon avulla. 3. Shop Floor Workbench:in parannettu mobiililaitekokemus tuottaa aikasäästöjä.

Työrutiinit kaikilta ruuduilta 

IFS:n järjestelmä tarjoaa Aurena web-käyttöliittymän, mahdollistaa tuotannon työntekijän normaalien työrutiinien tekemisen kaikilta ruuduilta. IFS Cloud tarjoaa valmistusprosessin raportointiin toiminnon, IFS Shop Floor Workbench:in, joka mahdollistaa tuotannontyöntekijän tuotantotietojen raportoinnin käyttäjäystävällisesti ja helposti miltä vain ruudulta. Muita relevantteja IFS-järjestelmän toiminnallisuuksia ovat muun muassa B2B portaali, joka mahdollistaa helpon suoran yhteyden dataan toimittajan ja asiakkaan välillä turvallisesti.

Tutustu IFS Cloudin Aurena webkäyttöliittymään ja toiminnallisuuksiin: IFS Shop Floor Workbench | IFS B2B Portals | IFS Lobby 

Lataa valmistavan teollisuuden IFS Cloud esite ja tutustu lisää IFS ERP-järjestelmään.