Stalatube uudistaa liiketoimintajärjestelmänsä ja käyttöönottaa pilvipohjaisen IFS Cloud ERP:n

Globaalisti toimiva ruostumattomien teräsputkien, profiilien ja komponenttien valmistaja Stalatube Oy siirtyy IFS Cloud pilvi-ERP:iin Aveso Oy:n kanssa. Stalatube ja IFS Cloud -järjestelmätoimittaja Aveso Oy ovat sopineet yhteistyöstä, joka tähtää IFS Cloud ERP-järjestelmän laajaan käyttöönottoon koko Stalatubessa.

Kokonaisratkaisu tarjoaa Stalatuben kansainvälisen liiketoiminnan tueksi monipuolisen valikoiman moderneja ERP-järjestelmän ominaisuuksia yhdessä Aveson kattavien lisäarvopalvelujen kanssa. IFS Cloud -järjestelmä tukee saumattomasti Stalatuben liiketoimintaprosesseja. Implementoitavien ratkaisujen avulla Stalatube pyrkii parantamaan omaa toimintaansa, lisäämään tuottavuuttaan, parantamaan käyttäjäkokemusta sekä nostamaan tietoturvansa uudelle tasolle.

IFS Cloud valikoitui Stalatuben tulevaksi järjestelmäksi ja Aveso sen toimittajaksi perusteellisen kartoitusprosessin tuloksena. Totesimme, että IFS Cloud -järjestelmän modernit ja monipuoliset toiminnallisuudet tukevat hyvin yrityksemme strategiaa ja suunniteltuja kasvupolkuja. Aveso osoittautui oikean kokoiseksi ja osaavaksi kumppaniksi auttamaan meitä IFS Cloudin implementoinnissa ja järjestelmän jatkokehityksessä. Aveson ketteryys sekä joustavuus yhdistettynä vankkaan ammattitaitoon ja kokemukseen ovat asioita, joihin myös Stalatube rakentaa oman yritystoiminnan perustan. Stalatuben toiminta perustuu erinomaiseen verkostoon, jossa kaikilla osapuolilla on mahdollista kehittyä ja kasvaa. IFS ja Aveso sopivat mainiosti osaksi tätä verkostoa. Toimintamallit ja prosessit kehittyvät kovaa vauhtia, joten Stalatubella pitää olla valmiudet kehittää liiketoimintajärjestelmiä riittävällä nopeudella myös tulevaisuudessa pysyäkseen mukana muutoksessa.

– Sami Packalén, toimitusjohtaja, Stalatube Oy

IFS Cloud ERP on kattava valmistavaan teollisuuteen, energia-alalle, palveluliiketoimintaan ja rakentamiseen suunnattu toiminnanohjausjärjestelmä, joka tarjoaa reaaliaikaisen näkymän liiketoiminnan prosesseihin. Se integroi eri osastojen toiminnot, kuten talouden, henkilöstöhallinnon, toimitusketjun ja valmistuksen, yhteen järjestelmään. IFS Cloud tarjoaa modernin käyttöliittymän, edistynyttä analytiikkaa ja automaatiota, mikä tekee siitä tehokkaan työkalun yritysten toiminnanohjaukseen ja optimointiin.

Tietoa Stalatubesta:

Stalatube on tunnettu ja arvostettu valmistaja, joka on erikoistunut korkealaatuisten ruostumattomien teräsrakenneputkien, profiilien ja jatkojalosteiden valmistukseen. Stalatuben valikoimassa on markkinoiden laajin tuotteisto ruostumattomia neliö- ja suorakaideputkia. Yhtiöllä on yli 50 vuoden kokemus alalta ja se toimii kansainvälisesti yli 50 maassa eri mantereilla. Stalatuben pääkonttori on Lahdessa ja tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa ja Puolassa. Yhtiöllä on kattava myyntiverkosto Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Välimeren alueella ja Aasiassa. Stalatuben liikevaihto oli 126,5 miljoonaa vuonna 2022 ja yrityksessä työskentelee 110 henkilöä.

Lue lisää Stalatubesta: stalatube.fi

Tietoa Avesosta:

Aveso Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen kasvuyritys. Aveso on IFS Channel Reseller sekä Microsoft, Qlik ja Boomi partneri. Aveso tarjoaa asiakkailleen IFS ERP -palveluita koko järjestelmän elinkaaren ajan sekä laajasti tiedonhallintaratkaisuja ja -palveluita (BI, MDM, datan laatu, datamigraatiot, tietovarastot). Avesolla työskentelee 34 (4/2024) henkilöä Turussa, Tampereella ja Helsingissä.