Treston valitsi IFS Cloud pilvi-ERP:n uudeksi liiketoimintajärjestelmäkseen

Suomalainen ergonomisten työpisteratkaisujen valmistaja ja toimittaja Treston Oy siirtyy pilvipohjaiseen IFS Cloud ERP-järjestelmään. Treston ja Aveso ovat sopineet laajasta yhteistyöstä, sisältäen pilvipohjaisen IFS Cloud -järjestelmän käyttöönoton sekä laajan kirjon Aveson lisäarvopalveluita.

Kansainvälisesti toimiva Treston yhtenäistää toimintaansa ja korvaa useamman olemassa olevan ERP:n ja muita nykyratkaisuja IFS Cloud -järjestelmällä. Trestonin strateginen investointi uuteen järjestelmään yhtenäistää kuudessa maassa toimivan yrityksen liiketoimintaprosessit ja raportoinnin. Samalla Treston parantaa tuottavuuttaan ja kilpailukykyään valitessaan viimeisintä teknologiaa sisältävän kokonaisratkaisun.

”Trestonin liiketoiminta kasvaa ja halusimme varmistaa liiketoimintamme strategisten tavoitteiden toteutumisen valitsemalla Aveson toimittaman IFS Cloud -järjestelmän. Meille on tärkeää edetä systemaattisesti kohti yhtenäistä toimintatapaa käyttäen mahdollisimman paljon valitun ERP-järjestelmän standardiominaisuuksia.”

– Esa Siljander, CEO, Treston Oy
Trestonin tehtaalta

IFS Cloud ERP on kattava valmistavaan teollisuuteen, energia-alalle, palveluliiketoimintaan ja rakentamiseen suunnattu toiminnanohjausjärjestelmä, joka integroi liiketoiminnan tärkeimmät toiminnot, kuten talouden, henkilöstöhallinnon, toimitusketjun hallinnan, valmistuksen sekä after sales -toiminnot yhteen järjestelmään. IFS Cloud järjestelmän kattavat toiminnot, joustavuus, skaalautuvuus, moderni käyttöliittymä, edistynyt analytiikka ja automaatio sekä reaaliaikaiset näkymät liiketoiminnan prosesseissa tekevät siitä erinomaisen valinnan valmistavan teollisuuden yrityksille, jotka haluavat tehostaa toimintaansa, parantaa tehokkuutta ja edistää kasvua tämän päivän kilpailullisilla markkinoilla.

Tietoa Trestonista:

Treston Oy on johtava ergonomisten työpisteiden suunnittelija ja valmistaja, joka tarjoaa korkealaatuisia ratkaisuja teollisiin ja teknisiin ympäristöihin. Trestonilla on yli 15.000 asiakasta ympäri maailmaa. Trestonin tuotevalikoima sisältää ergonomisia työpöytiä, säilytysratkaisuja, vaunuja ja markkinoiden laajimman valikoiman varusteluosia, jotka on suunniteltu huolellisesti ottaen huomioon käyttäjän tarpeet ja ergonomiset vaatimukset teollisissa ja teknisissä ympäristöissä. Yritys on erikoistunut tarjoamaan asiakkailleen innovatiivisia ja toiminnallisia työpisteitä, jotka parantavat työntekijöiden tehokkuutta, hyvinvointia ja turvallisuutta. Treston työllistää noin 340 henkilöä. Lue lisää: treston.fi

Tietoa Avesosta:

Aveso Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen kasvuyritys. Aveso on IFS Channel Reseller sekä Microsoft, Qlik ja Boomi partneri. Aveso tarjoaa asiakkailleen IFS ERP -palveluita koko järjestelmän elinkaaren ajan sekä laajasti tiedonhallintaratkaisuja ja -palveluita (BI, MDM, datan laatu, datamigraatiot, tietovarastot). Aveson toimipisteet sijaitsevat Turussa, Tampereella ja Helsingissä.