Tutustu Aveson IFS-talouskonsultti Timoon

Lähes vuosi on kulunut, kun Timo saapui vahvistamaan Aveson IFS-konsultointitiimiä. Haastattelimme Hämeenlinnasta kotoisin olevaa ja sittemmin Turkuun muuttanutta Timoa. Kyselimme Timon kuulumisia, miten hän päätyi Avesolle ja miten hän on viihtynyt sekä hieman vapaa-ajasta.

Aveson Turun toimistolla istuva ja monipuolisista taloushallinnon tehtävistä kokemusta kartuttanut Timo on yksi Aveson IFS-talouskonsulteista. Taloushallinnon opinnot HAMK:issa ja monipuoliset talouteen liittyvät työtehtävät mahdollistivat hyvän pohjan ja urakehityksen IFS-järjestelmän talouskonsultiksi.

”Valmistumisen jälkeen Turkuun muuttaessa tein taloushallinnon tehtäviä noin viiden vuoden ajan kahdessa eri yrityksessä. Alkuun tein enemmän asiakasyrityksien reskontraan liittyviä tehtäviä, mutta myöhemmin ajan myötä tehtävät monipuolistuivat kattamaan paljon laajemmin erilaisia taloushallinnon tehtäviä erilaisilla toimialoilla.”

”Työnkuva vaihtui aika tavalla konsultointiin vaihdettaessa ja iso työmäärä tehty, että on päästy nykyiseen tilaan. Tosi hyvin olen päässyt mukaan erilaisiin mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin.”

IFS-talouskonsultin sertifikaatin suorittamisen lisäksi osaamista on Timon mukaan kehittänyt paljon myös työkavereilta saatu tuki.

”Olen tykännyt todella paljon olosta Avesolla. Selkeästi kaikki tukevat toisiaan ja puhaltavat yhteen hiileen. Projektit tehdään kaikki yhdessä eikä tarvitse kenenkään jäädä yksin asioiden kanssa painimaan. Mielestäni yhdenvertainen, avoin ja kannustava työilmapiiri, jossa kaikki otetaan mukaan ovat tärkeitä ominaisuuksia hyvään työyhteisöön. Pystynkin nämä asiat tunnistamaan Avesolla.”

Timo on ollut mielissään Aveson työyhteisöstä, jossa työntekijät järjestävät ajoittain yhteistä vapaa-ajan tekemistä.

”On ollut hienoa käydä työporukan kanssa esimerkiksi pelaamassa padelia ja tekemässä muitakin vapaa-ajan aktiviteettejä yhdessä. Kertoo mielestäni paljon myös positiivista kieltä työyhteisöstä, kun osallistujia löytyy aina ja hyvällä prosentilla.”

Vapaa-ajalla Timo viihtyykin erityisesti liikunnan parissa. Timo harrastaa ja tykkää kokeilla monipuolisesti erilaisia urheilulajeja, kuten salibandyä, salia, lenkkeilyä, lentopalloa, koripalloa, kaukalopalloa ja jääkiekkoa. Viimeisimpänä mainitusta jääkiekosta onkin muodostunut Timolle intohimo.

”Jääkiekosta ja erityisesti maalivahtina olosta on muodostunut henkilökohtainen intohimo, jota tykkään käydä pelailemassa töiden jälkeen aina mahdollisimman usein, kun aikaa ja jäitä vain on.”