Tutustu IFS ERP -järjestelmään – Miksi IFS Cloud? 

IFS Cloud tarjoaa laajan kokonaisratkaisun erityisesti valmistavaan teollisuuteen, energiasektorille ja rakennusteollisuuteen. IFS Cloud on tunnustettu useissa analyytikkojen vertailussa (kuten IDC MarketScape ja Gartner) ja asiakasvertaisarvioinneissa johtavaksi pilvipohjaiseksi ERP-järjestelmäksi. 

Tässä blogissa pureudutaan hieman IFS Cloud -järjestelmään. Nostamme muutamia asioita miksi IFS:n tulisi olla jokaisen valmistavassa teollisuudessa, energiasektorilla ja rakennusteollisuudessa toimivan yrityksen vaihtoehtona, kun mietinnässä on ERP-järjestelmän päivittäminen uuteen. 

  1. Kokonaisratkaisu – kaikki tarpeellinen yhdessä paketissa 

IFS Cloudissa yhdistyvät modernit teknologiat, toiminnot ja sovellukset kaikki saumattomasti yhdessä järjestelmässä. IFS Cloud toimii yrityksen kokonaisratkaisuna, joka sisältää samassa tuotteessa esimerkiksi CRM-, ERP-, EAM-, ja FSM-ohjelmistoratkaisut. IFS Cloud mahdollistaa omalle liiketoiminnalle tarpeellisten ominaisuuksien ja toimintojen sisällyttämisen tuotteeseen, jolloin voit koota ratkaisusta juuri sinun liiketoimintaasi tukevan kokonaisuuden. 

Esimerkkejä IFS Cloud moduuleista: 

  1. Toimiala- ja käyttäjäroolikohtaiset näkymät tukemaan eri funktioita 

Organisaation yksittäisen henkilön työn jouhevuuden kannalta on tärkeää, että hänellä on helppo ja mutkaton pääsy omaan näkymään, missä on koottuna kaikki relevantti informaatio oman työn kannalta. IFS Cloud Centralista eli organisaation pääsivuilta pääsee navigoimaan helposti omiin aulanäkymiin, joissa voi suorittaa oman työnsä ydintoiminnot. IFS Cloudin aulanäkymät (Lobbyt) on tehty muokattaviksi eli pystyt personoimaan näkymiä jokaiselle funktiolle ja roolille mieleiseksi. Aulanäkymien muokattavuus mahdollistaa erittäin intuitiivisen kokonaisuuden luomisen, missä navigoiminen on hyvin helppoa (kts. Aveson videoblogi: IFS aula-alueet). IFS Cloudin käyttöönoton helpottamiseksi on tehty erilaisia räätälöityjä valmispaketteja soveltumaan eri toimialoihin, esimerkiksi valmistavaan teollisuuteen, palveluliiketoimintaan ja rakennusteollisuuteen. 

Tässä esimerkki omaisuudenhallinnan valmispaketin aulanäkymästä: 

    

  1. Innovaatiot – innovaatiot tukemassa oikeita käyttötapauksia 

IFS:n tavoitteena on pitkään ollut sisällyttää korkean teknologian työkalut ja ratkaisut heidän järjestelmäänsä. Tästä esimerkkinä IFS:n innovatiivinen etätukiominaisuus (eng. Remote Assistance) palveluliiketoiminnalle sai tunnustusta voittamalla Business Intelligence Group:in ”Big Innovation Awards” -kilpailun. Etätukiominaisuus mahdollistaa IFS käyttäjäyrityksen teknikoille välittömän yhteyden asiantuntijoihin, jotka voivat auttaa heitä ratkaisemaan ongelmia, joita he kohtaavat työskennellessään kentällä. 

Isossa kuvassa IFS pyrkii jatkuvasti innovoimaan asiakkaidensa tarpeisiin uusia ratkaisuja, joilla IFS:n järjestelmää käyttävät yritykset pystyvät tehostamaan toimintaansa ja luomaan kustannussäästöjä. 

Tässä esimerkki IFS Cloudin etätukitoiminnosta 

Kirsikkana kakun päälle 

IFS Cloudin implementointi voidaan toteuttaa kokonaan paikallisen kumppanin kanssa. Tällä viitataan tietenkin allekirjoittaneeseen yritykseen eli Avesoon, jolla on vuosikymmenien kokemus IFS:n järjestelmästä. Tutustu lisää Aveson IFS-palveluihin ja ole meihin rohkeasti yhteydessä!