Master data

Isoissa organisaatiossa master data on usein hajallaan useissa järjestelmissä, jolloin tarvitaan selkeät prosessit master datan ylläpitoon ja hallintaan. Master datan jakaminen ja kerääminen tyypillisesti toteutetaan käyttämällä Exceliä, jossa virheen teon mahdollisuus on korkea. Minimoimme riskit käyttämällä Aveson omaa työkalua master datan kokonaisvaltaiseen hallintaan eli sen keräämiseen, korjaamiseen, jakamiseen ja ylläpitoon.

Voimme luoda sinulle keskitetyn portaalin, jolla kerätään ja ylläpidetään ERP:n master dataa, kuten laite-, nimike- ja toimittajatietoja. Avullamme saat ylläpitoprosessista läpinäkyvän ja hallitun prosessin myös ulkopuolisten tiedontoimittajien osalta.

Aveso Master Data Management

Master datan hallinnan palvelut ja ratkaisut

Olemme toteuttaneet useita master datan hallintaan liittyviä projekteja niin suurille kuin keskikokoisille yrityksille. Asiakkuutemme ovat pääosin sijoittuneet valmistavan teollisuuden, energiasektorin, telekommunikaatioalan ja ilmailualan yrityksiin.

Palvelumme kattavat muun muassa seuraavat master datan hallintaan liittyvät osa-alueet:

  • Datan kerääminen
  • Datan korjaaminen
  • Datan jakelu eri kohteisiin
  • Datamallien määrittely
  • Datamalleihin perustuvan datan käsittely
  • Ohjattu datan validointi ja rikastus
  • Dataintegraatiot
  • Data flow
Aveso logo

Kysy lisää Aveson master datan hallinnan ratkaisuista ja palveluista. Lähetä meille viestiä tai jätä yhteydenottopyyntö!

Klikkaamalla alla olevaa painiketta annat suostumuksesi tietojesi tallentamiseen, kiitos! Arvostamme yksityisyyttäsi, emmekä luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Lue lisää, privacy policy.

Master datan hallinta keskitetyssä pilvipalvelussa

Konsulttiemme ja työkalumme avulla hallitset organisaatiosi master dataa helposti yhdestä keskitetystä pilvipalvelusta. Aveso Data Studio -työkalulla on mahdollista määritellä datamalleja ja -settejä, joiden avulla voidaan kerätä, rikastaa, validoida ja jakaa esimerkiksi master dataa. Tätä toimintoa käytetään myös datan manuaaliseen korjaamiseen ja palauttamiseen.

Master Data Management

Datan kerääminen

Data Correction

Datan korjaaminen

Data Collection

Datan jakaminen

Data Integrations

Datan integraatiot

Data Flow

Datan ylläpitoOta yhteyttä ja kysy lisää!

Vesa

Vesa Ohlsson

Sales Director

vesa.ohlsson@aveso.fi

+358 40 5181 718