Tiedonhallinta

Tieto on modernin organisaation tärkeimpiä pääomia. Parhaimmat päätökset ja kilpailuetu perustuvat yhä useammin realiaikaiseen, puhdistettuun ja relevanttiin tietoon. Etua saavat ne organisaatiot, joiden strategiassa tietopääoman kasvattaminen on suunnitelmallista, jatkuvaa ja sen toteuttamiseen käytetään parhaita työvälineitä.

Aveso toimii kokonaisvaltaisena projektitoimittajana tai asiantuntijaroolissa osana asiakkaidemme projektitiimiä.


Ota yhteyttä »

Tietovarastointi

Oletko siirtämässä tietovarastoa pilveen tai toteuttamassa kokonaan uutta tietovarastoa? Voimme auttaa sinua sekä Cloud DW -arkkitehtuurin suunnittelussa että itse Cloud DW -ratkaisun toteuttamisessa. Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa teitä tietovarastoinnissa!

Aveson DW Automation on automatisoitu Data Vault 2.0 tietovarastoinnin kehitystyökalu, jonka avulla generoit automaattisesti valmiit skriptit Data Vault 2.0 tietovaraston luontiin ja ylläpitoon.

DataWarehouse

Tiedon laadunhallinta

Tieto on modernia pääomaa, josta on pidettävä huolta. Yhä useammat yritykset ja organisaatiot haluavat tehdä tiedon laadunhallinnasta jatkuvan prosessin, jolle asetetaan tavoitteita ja jota seurataan organisaation johtotasolla saakka. Datan laatu on digitalisaation, AI:n ja robotiikan tärkeimpiä ajureita.

Tiedätkö organisaatiosi omistaman tiedon laatutason? Miten tiedon laadun kehittäminen pitäisi aloittaa ja miten aiheen ympärille pitäisi organisoitua? Ota yhteyttä ja viedään yhdessä organisaatiosi tiedon laadunhallinta seuraavalle tasolle!

Tutustu myös Aveso Data Studioon, joka on valmis ratkaisu Data Qualityn ja Master Datan hallintaan!

Data Quality

IoT-ratkaisut

Teollinen internet on megatrendi, jonka hyödyntäminen kasvaa jatkuvasti. Microsoftin Azure IoT -alusta mahdollistaa nopean käyttöönoton ja Aveso MS Azure IoT -ratkaisun avulla siirrät Azure IoT-ratkaisusi IT-osastolta liiketoiminnan hallitsemaksi operatiiviseksi järjestelmäksi (kytkettyjen laitteiden hallinta, laitteiden metatiedot jne.).

Aveso on kokenut IoT-kumppani. On-line datastriimauksen erityispiirteet ovat tuttuja jo useamman vuoden ajalta ja Avesolta löytyy näihin valmiit ratkaisumallit.

IoT

Business Intelligence

Business Intelligencen (BI) perimmäinen tavoite on ajaa parempia liiketoimintapäätöksiä, joiden avulla organisaatiot voivat lisätä tuloja, parantaa toiminnan tehokkuutta ja saada kilpailuetua. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi BI sisältää yhdistelmän analytiikkaa, tiedonhallintaa ja raportointityökaluja sekä erilaisia menetelmiä tietojen hallintaan ja analysointiin.

Käytämme Microsoft Azure ja PowerBI teknologiaa. Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa teitä BI-ratkaisussa!

Business Intelligence

Master Datan hallinta

Master data ja sen laatu on tärkeämpää kuin koskaan! Tekoälyn ja robotiikan hyödyntäminen edellyttää, että niiden käyttämä tieto on hyvälaatuista ja ajantasaista. Isoissa organisaatiossa master data on usein hajallaan useissa järjestelmissä, jolloin tarvitaan keskitetty järjestelmä master datan ylläpitoon ja hallintaan. Avesolta löydät valmiit ratkaisut ja kokeneet tekijät master datan ylläpitoon ja laadun parantamiseen.

Aveson Data Studio ratkaisun avulla hallitset laajasti organisaatiosi Master Data ja Data Quality prosesseja. Ratkaisu on käytössä esimerkiksi valmistavassa teollisuudessa, energia-alalla sekä telecom-sektorilla.

Master Data Management